Podziel się wrażeniami!
Wiosenne zabawy
Fot 2. Bardzo ładnie zrobione. Kwiaty najpiękniej prezentują się na czarnym tle. Osiągnąłeś czerń idealną. Jak to się udało ?
oregon napisał(a):
Fot 2. Bardzo ładnie zrobione. Kwiaty najpiękniej prezentują się na czarnym tle. Osiągnąłeś czerń idealną. Jak to się udało ?
Wiosennie cd.
Z serii dzieciaki
Czołem
5- Słonecznie
6-
7-
8- Dałbym pionowy kadr, bo przestrzeń z boku niepotrzebnie rozprasza
9- Zdecydowanie pionowy kadr jest tu potrzebny, nie podoba mi się takie cięcie, zdjęcie dużo przez to traci.
10- Nie licząc koloru skóry jest okej;]
11- Troszkę mniej góry i będzie
8 specjalnie był tak kadrowany, bo mi po pierwsze podobało się tło, a po drugie miało wskazywać na miejsce w który fotka była zrobiona (może faktycznie troszkę zbyt mało rozmyłem). Co do 10 to niestety problem laptopowego wyświetlacza - nie wszystko widać
poprawiona 10a
10a - moim zdaniem jest jeszcze gorzej niż poprzednio. Dziecko na zdjęciu jest sine.
Dodatkowo nie rozumiem tak hardcorowego wygładzania skóry niemowlaka. Zobacz wokół ust oraz brwi zostawiłeś placki, które nie były wygładzane... Wygląda to koszmarnie
10a - moim zdaniem jest jeszcze gorzej niż poprzednio. Dziecko na zdjęciu jest sine.
Dodatkowo nie rozumiem tak hardcorowego wygładzania skóry niemowlaka. Zobacz wokół ust oraz brwi zostawiłeś placki, które nie były wygładzane... Wygląda to koszmarnie
Jaki z tego wniosek?stasiek2002 napisał(a):
Nie wygładzałem skóry, to jest duży crop z foty na ISO 400 i szumy były okropne, to efekt działania odszumiania