Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich na forum
Pierwsze ładne choć troszkę chyba szarawe.
Kawka zdziwiona wiosną świetna.
Ale debaściak tygrysowy jest super!
Szkoda, że nie numerujesz zdjęć.
witam .pierwszy raz wrzucam tu zdjęcia; poprawie się następnym razem
Dziękuję za komentarze i pozdrawiam.
witam wiosennie
4. klamerki nie są jakimś ciekawym tematem do fotografowania
5. ładny zachód chociąż masz strasznie ciemno w rogach. Ja bym próbowała przyciąć to zdjęcie, nie dużo, ale tak żeby chociaż troche zmniejszyć ilość tej czerni na zdjęciu
6. fajny piesek, ale chyba ostrości nie ma na twarzy
Z wcześniejszych kotek i ptak są fajne obydwa wyglądają na zdziwione. Ciekawe co masz naklejone na aparacie;P
Witam.
Już tu dużo napisano na temat twoich pierwszych fotek wystawionych w galerii, ale coś może i ja napiszę.
1. Jak na moje amatorskie oko to za dużo się dzieje na tym zdjęciu, starałbym się kadrować tylko jedną gałązkę z kwiatkami. Jest też za ciemno i małe nasycenie barw.
2.Kotecek jak najbardziej dla mnie Ok, Tylko może spróbował poprawić nasycenie barw.
3.Ok.
4.Zwykłe klamerki, nie przemawia do mnie.
5.Za Niniel
6.Piestek nie widzę gdzie jest ostrość, wyostrzasz zdjęcia po zmniejszeniu? Jeśli nie to zacznij.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
witam poraz drugi dziś
amatorem jestem od jakichś 16 lat z przerwami lustrzanką bawię się od dwóch zestaw kitowy
1 słońce mi się schowało.
2 idąc zauważyłem że coś się porusza w trawie i efekt tego poruszenia j.w.
3 ciekawskie wrony
4 jedyny obiekt kolorowy na tle zieleni
5 cóż zachód lubię focić moją 300mm
6 alfa 200 tryb sportowy.
7 kwiat po deszczu
Sorry, ale trochę z rozmiarem przesadziłeś. Trzymaj się zasady 800px na dłuższym boku żeby szło normalnie to oglądać na monitorach.
krzys1977 napisał(a):
Sorry, ale trochę z rozmiarem przesadziłeś. Trzymaj się zasady 800px na dłuższym boku żeby szło normalnie to oglądać na monitorach.