Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
165 - to chyba nie jest za ostre i trochę za żółto
164 - Sprzed fontanny zdjęcie byłoby lepsze wg mnie bo ci ludzie rozmyci to nie wyglądają najlepiej.
Z tego co mi się teren kojarzy są to słynne schody pokazów mody w Włoszech ?
164 podoba mi się za pomysł i efekt finalny. Jest nieźle.
165 powinno być mniej ciepłe. Może wtedy byłby lepszy efekt końcowy. Średnio podoba mi się.
Zastanawia mnie zastosowana czułość...to oryginalny exif?
Tomek69N napisał(a):
Zastanawia mnie zastosowana czułość...to oryginalny exif?
pare fotek z włoch wpadnie
C.D
Jak dla mnie na obydwu WB do poprawy
Na 167 przydałoby się trochę więcej miejsca nad liśćmi.
168 - to krzesło psuje wszystko, oczywiście moim daniem. Może jakby inaczej skadrować byłoby lepiej, a najlepiej w ogóle wyrzucić krzesło.
C.D
169 - ogólnie kicha. ta kompozycja kolorów nie współgra. Środek kolorowy jak tęcza a boki ciemne. Jeśli chciałbyś uzyskać interesujący efekt musisz użyć 3 zdjęć ale w 3 różnych sceneriach kolorystycznie pasujących do siebie.
Odbicie lustrzane mogło by zostać z tymże zdjęcie środkowe musiałby być centralnie w ten sposób stworzył by się punkt zbiegu na dole.
Drażnią mnie 2 białe punkciki na linii horyzontu i linia brzegowa w środkowym zdjęciu nie wspominając o tych 2 kropkach na środku.
Co robią kreski u góry i z prawej strony nie mam pojęcia i po co one są, znajomość programu graficznego chyba nie opanowana.
Skadrowane od linii horyzontu w dół było by zagadkowe.
Oby moja krytyka nie okazała się zbyt surowa