Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
Kadr bardziej w 133, ale kolorki w 132
Mi się 133 najbardziej podoba
wystawiam tutaj zdjęcia które niewiem jakim códem znalazły sie umnie na karcie (nieprzypominam sobie abym je robił) wystawiam fotke główną którą aparat pomieszał (kolor kadr sami zobaczcie) i dwie które zostały wycięte i przykadrowane z zdjęcia które wyszło
w miare możliwości możecie powiedzieć czy to oznaka padajacego aparatu
przepraszam za rozmiar pomyliłem sie przy skalowaniu
Gdzieś Ty był na tych wakacjach w Roswell?
A tak na poważnie, to raczej nie wina aparatu a karty, właściwie sposobu zapisu informacji na niej. Fragmenty plików nałożyły się, domyślam się, że zdjęcia pojawiły się w trybie odzyskiwania danych. Były tam. Karta sformatowana czy skasowana zachowuje dane do momentu zapisania w tym samym miejscu nowych danych. Kartę kupiłeś nówkę, nikt inny jej nie używał?
na tej karcie nie miałem nigdy problemów a zdjęcia niesą z odzysku sa z wczorajszego wyjazdu
małe makro
jak robiłeś to macro, że taka winieta powstałą? czy obrabiałeś w PS czy cuś?
mam pytanie czy i gdzie ( no i za ile) można dostać klisze do AMI66 znalazłem taki zabytek u mamy w szafie a chcialbym pobawić sie BULB-em (bo w swoim sprzęcie nimam
http://www.fotonegatyw.com.pl/sklep,154 ... 17267.html
tu znalazłem takie coś na szybko
zachodzik nad ODRĄ (przypadkiem znalazłem sie z kolegą na rybach) przynajmiej połów foto sie udał