Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
taki mały gość zawitał mi na BALKON
jeszcze raz występuje z prosbą prosze o rady jak dobrze zrobić zdjęcie w górach na co zwracać szczególną uwage aby były w miare poprawne prosze o pomoc
polowanie z gór szczerze mówie nie jestem zadowolony miałem dość mało czasu a kolega mnie popędzał (zero zrozumienia dla fotografa)
wiem że są słabe mój pierwszy wypad w góry z aparatem (a na dodatek nieprzygotowani sprzętowo adidasy zamiast traperów)
c.d.
śnieg
no nieźle
alpol6 napisał(a):
a kolega mnie popędzał (zero zrozumienia dla fotografa)
tutaj mam dwa zdjęcia (panoramy) nieiedzaielm jak wystawić ftp://alancharson.no-ip.org/ftproot/panorama%20karpacz/ tutaj są do pobrania jedna ma 11MB druga 19MB
popędzał zrobił mi przysługe że zaproponował mi abym sie pzrejechał z nim a naprawde czas nas gonił a w tych warunkach naprawde ciezko było na co kolwiek zdążyć i tak jestem mu wdzieczny że mnie zabrał
ok
oczekuje na krytyke moich zdjć z gór na pochwały nielicze ale chce znależć błędy jakie zrobiłem
panoramki niewiem czy dobrze będą wyglądac cięzko mi było je skompresować
tutaj daje link do pobrania dwóch panoram orginalnych rozmiarów ftp://alancharson.no-ip.org/ftproot/panorama%20karpacz/