Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
witmann napisał(a):
No... całkiem, całkiem Ten dziadek w budce to prawie jak za komuny, gdyby tylko obok tego merca nie było
paulina napisał(a):
45 tramwaj ciekawa forma robienia zdjec jeszcze tak nie potrafie ale bardzo mi sie podoba
Tadeusz napisał(a):
Natomiast tramwaj - rewelka! Oddaje znakomicie istotę: tramwaj pędzi, motorniczy ostoją spokoju i czasem nie zwraca na na ten szary, zamazany świat przed przednią szybą i walnie w coś co mu na torach zawadza. Brawo!
Starosta napisał(a):
44 - chyba znam skądś to miejsce Tylko nie powiem gdzie to jest, bo gafę strzele.
Starosta napisał(a):
45 - najlepsze z tych dwóch Zdjęcie w banie bardzo fajne Ciekawe jaka linia
boogie napisał(a):
w 44 no ja nic nie widzę niestety
wratislavian napisał(a):
45. swietne. pierwszy street-kris który mi sie spodobał. mdłe hipnotyczne z klimatem górnośląskiego miasta. gratuluje. na mój gust najlepsza Twoja fotka.
kris napisał(a):
Starosta napisał(a):
44 - chyba znam skądś to miejsce Tylko nie powiem gdzie to jest, bo gafę strzele.
Wolności
kris napisał(a):
Starosta napisał(a):
45 - najlepsze z tych dwóch Zdjęcie w banie bardzo fajne Ciekawe jaka linia
17tka
zdjęcie zrobione w kosmos trudnych warunkach
ciźba w banie, ja w jednej ręce kawunia z mcdonaldsa, a w drugiej aparat
Starosta napisał(a):
Może kiedyś dojdę do takiej wprawy
Ja widzę brak zdecydowania z tym zdjęciem nasycenia...
Czemu nie BW?
bo mam chwilowy przesyt bw
a kolor ten jest zdecydowany, przemyślany i wg.mnie trafiony
kris napisał(a):
teraz taka mała seryjka: "Gorące temperamenty, w zimnym mieście"
46a - czemu nie rozwarłeś do końca. ostrość ludzików w tle jesto odwrotnie proporcjonalna do ich "ważnośći"
46b - tu juz łądnie pomazane tło. milimetr do uciecia z lewej krawędzi fotencji. kadr pomysłowy. raczej mi sie nie podoba. nigdy nie lubiłem naturalizmu.
46c - kiedy nie trzeba to rozmazujesz tło. niemniej najlepsze.
wrati powiedz mi jak często robisz zdjęcia na ulicy ?
wiesz dlaczego pytam ? Bo to ulica daje mi sytuacje - i nie można być zawsze przygotowanym na każdą sytuację
co do GO - mogłem nie zrobić fotki lub zrobić z lekko przymkniętym szkłem - wybór dla mnie zawsze jest oczywisty, bo wiem jak szybko kadry uciekają na ulicy
Fajna seryjka. Podoba mi się! Każda fotka z osobna i wszystkie razem
Powiedz, czy Ty ostrzysz ręcznie?
Tadeusz napisał(a):
Fajna seryjka. Podoba mi się! Każda fotka z osobna i wszystkie razem
Tadeusz napisał(a):
Powiedz, czy Ty ostrzysz ręcznie?