Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
kris napisał(a):
problem jest jak zdążyć wyostrzyć i przekadrować gdy "obiekt" nam się szybko rusz - wtedy to już wyścig z czasem....
kris napisał(a):
wrati powiedz mi jak często robisz zdjęcia na ulicy ?
wiesz dlaczego pytam ?
Gratuluje takiego talentu. Z wielka przyjemnością patrzy się na Twoje zdjęcia Dzięki za skomentowanie moich. Pozdrawiam
P.S. Raczej nie będę oceniała Twoich prac, bo mi nie wypada
Gratuluje takiego talentu. Z wielka przyjemnością patrzy się na Twoje zdjęcia Dzięki za skomentowanie moich. Pozdrawiam
Tadeusz napisał(a):
I o to mi właśnie chodziło - szczególnie z tym gostkiem wychylającym się z lewej strony kadru. Widać, że "krisizm" i do streetarta się zakradł
Tadeusz napisał(a):
A i miałem Ci jeszcze powiedzieć, że podobają mi się te sprane kolorki.
W ogóle zauważyłem u Ciebie ostatnio taki manieryzm ciążący ku fotografii amerykańskiej z lat międzywojennych.
wratislavian napisał(a):
wiem dlaczego pytasz. i zdaje sobie sprawe jak szlenie trudno zrobic sensowne zdjecie z tuzinem modeli ktorzy wcale nie chca pozować.
wratislavian napisał(a):
Twoje fotki są dobre, a ja tylko napisałem czego według mnie 'im' brakuje.
To może ja jeszcze
46a - ładne
46b - nie trafiło do mnie, ale widać że bardzo dobrze zrobione
46c - najlepsze jak dla mnie najbardziej mi się podoba
Basia
Witam......
Basia Basieńka skad Ty bierzesz takie cacy modelinki.....
47 najlepsiejsza wedlug Mojego skromnego zdania
48 tez niczego sobie... co do 49 to albo mam ekran popsuty albo jakas plama jest miedzy Basienkami (tylko nie krzycz...
pozdrawiam
to coś, to niestety moja wina
zbyt agresywna obróbka pliku 8bitowego.....a tyle mi tłuką do łba bym obrabiał w 16 bitach
Powinienes sie cieszyc poniewaz dzieki Wam pomału łapie o co chodzi "wychowaliscie" Mnie tzn nadal sie ucze
uuuuu
Ale szufladę wyciągnąłeś