Podziel się wrażeniami!
Witamy z pokładu Sony na Targach Łódzkich
Zdjęcia z peronu wrzucę gdy tylko forum pozwoli.
No my też już ochłonęliśmy po targach. Jak zwykle na SONowym stoisku tłok permanentny. Fotki są, admin jak też ochłonie i będzie można już wrzucać foty to dorzucę swoje 3 grosze
Było piknie. Dziękujemy
Dziękuję za wejściówkę od Sony.
Przepraszam, że nie pożegnałem się z resztą ale przeleciałem wszystkie hale i nie natrafiłem na resztę.
Bardzo miło było się spotkać i miło będę wspominał ten wypad. Z tego pośpiechu zapomniałem gadżetu myślę, że został jeden dla mnie
pozdrawiam.
To moje pierwsze spotkanie z Forumowiczami,z targami i sympatycznymi ludźmi którzy tworzą to forum.Wielkie dzięki dla Starosty który wprowadził mnie w to sympatyczne towarzystwo!
Ps.Pozdrowienia dla moich pasażerów
Ja również dziękuję za spotkanie i możliwość poznania tylu zacnych osób. Przepraszam, że nie udało mi się ze wszystkimi pożegnać, ale zasiedziałem się na stoisku Eizo...
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia i... mam małą prośbę - jak ktoś ma moje fotki, znaczy z moją facjatą, to ja serdecznie proszę o przesłanie ich do mnie mailem (podam na PW) lub wystawienie na ftp'a, oczywiście w jakimś większym rozmiarze, cobym mógł je wydrukować i straszyć dzieci na osiedlu. :smileytwisted:
A to taka mała podpowiedź, jak wyglądam:
http://larsfoto.pl/FOTO/19.jpg
Już z góry dziękuję, w imieniu swoim i spanikowanej dzieciarni z łódzkiego osiedla.
Lars napisał(a):
A to taka mała podpowiedź, jak wyglądam:
Nie ma za co Cała przyjemność po mojej stroniematix44 napisał(a):
Wielkie dzięki dla Starosty (...)
cdn napisał(a):
A nie masz próbki gdzie się nie uśmiechasz?
cdn napisał(a):
Może warto obszar rażenie rozciągnąć poza osiedle?
cdn napisał(a):
W przyszłym roku wprowadzę się na Targi na 3 dni
Lars napisał(a):
Lepiej nie, jak się uśmiecham, to w okolicy zaczyna się chaos... :smileytwisted:
Lars napisał(a):
Do usług - gdzie mam zacząć działać?
Lars napisał(a):
I trzeba modowi zrobić zdjęcie z Nikonem - wtedy masz duuuuży handicap gadżetowy.
Trochę udało mi się ogarnąć, więc witam po targach
Pierwszy raz byłam przez całe trzy dni, ale zleciały szybko Strasznie miło było spotkać Was wszystkich i pogadać chwilkę
Do szybkiego