Podziel się wrażeniami!
Tak na początek. Zdjęcie niewyraźne ale niestety to nie był aparat Sony z wbudowaną funkcją dzwonienia...
ZATRUDNIĘ BUKIECIARKĘ.
PRZYJMUJEMY UŻYWANE KOCE I RĘCZNIKI...
JennyM napisał(a):
A jak będzie po śląsku że kobieta potrąciła faceta fiatem Uno?
no, test zaliczyłes, jak wrócisz do swoich, to Cię z szynku nie wyrzucą na Śląsku Opolskim godają ''óna ónego wyonacyła Łunem'' ale ''dugła'' prawidłowo jest, tylko kto to wytłumaczy ludziom co na precel mówią bugielTomek69N napisał(a):
Óna Ónego dugła Unem.
JennyM napisał(a):
no, test zaliczyłes, jak wrócisz do swoich, to Cię z szynku nie wyrzucą na Śląsku Opolskim godają ''óna ónego wyonacyła Łunem'' ale ''dugła'' prawidłowo jest, tylko kto to wytłumaczy ludziom co na precel mówią bugielTomek69N napisał(a):
Óna Ónego dugła Unem.
nie ma jeszcze 22.00Tomek69N napisał(a):
Wyunaczyć jest zarezerwowane dla innych czynności.
nie wiem czy robić obiad
Może to nie tyle zabawne pixele, co ubolewanie nad głupotą ludzką - wrzucanie śmieci do pojemnika na baterie =='
btw, prosze mi wybaczyć jakość fot i to, że robione są telefonem, ale nic innego nie miałam pod ręką
Może to nie tyle zabawne pixele, co ubolewanie nad głupotą ludzką - wrzucanie śmieci do pojemnika na baterie =='
btw, prosze mi wybaczyć jakość fot i to, że robione są telefonem, ale nic innego nie miałam pod ręką
aż się połakałam ze śmiechu
rekwirują i lody i dzieci
gdzie to znalazłes?
ja mam taki inny absurdzik...Windows też jest ze mną od lat...
Jarku! Gdzież to takie "komuno wróć"?!