Podziel się wrażeniami!
Tak na początek. Zdjęcie niewyraźne ale niestety to nie był aparat Sony z wbudowaną funkcją dzwonienia...
ZATRUDNIĘ BUKIECIARKĘ.
PRZYJMUJEMY UŻYWANE KOCE I RĘCZNIKI...
takie krzesła powinni stawiać przy niektórych drogach, to pracujące panie mogłyby w końcu spokojnie siedzieć a nie wydeptywać pobocze
Tomek69N napisał(a):
Nie przepadam za olejkami, klejącym się piaskiem i jazgotem "surround" no chyba, że czasem ciemną, zimową porą...
Tomek69N napisał(a):
Nie przepadam za olejkami, klejącym się piaskiem i jazgotem "surround" no chyba, że czasem ciemną, zimową porą...
ile metrów podać?
nadaje się do teleexpressu
zawsze widziałem ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA a z nakazem spotkałem się pierwszy raz
ja nic nie rozumiec
Tłumaczę:
Zważać, co by tyn łon od tego wichajstra do łonacenio w pojszczodku bajtlowi niy dować, bo to ino starsi mogom łonacyć z kuli tego, co by boło sicher.
JennyM napisał(a):
ja nic nie rozumiec
powaliłes mnie na kolana :smileyhappy:Tadeusz napisał(a):
Tłumaczę:
Zważać, co by tyn łon od tego wichajstra do łonacenio w pojszczodku bajtlowi niy dować, bo to ino starsi mogom łonacyć z kuli tego, co by boło sicher.
całkiem mozliwe, bo to z jakiejś zabawki dla niemowlaka, córa kupiła dziecku koleżanki i potrzebowały tłumacza :smileyhappy:Tomek69N napisał(a):
Zrozumiałem tyle, że opakowanie foliowe musi być zdjęte przez osobę dorosłą, bo niebezpieczne pozostawiać tą czynność dziecku (?)