Podziel się wrażeniami!
Dawno nic w nie pokazywałam w Internecie, więc mam troszkę zaległości.
Na początek sesja na łódzkich targach Film Video Foto
Patrycja i Kamil
PICT8033-1.jpg
Vena napisał(a):
Paulino zgodnie z życzeniem jeszcze trzy lodowcowe i trzy widoki spod lodowca na dolinę.
jareklubicz napisał(a):
:c37 Gosiu ,ładnie pokazane ,piękne widoczki ehhhhh ...........
Bardzo mnie cieszy, że zdjęcia Wam się podobają. Kolejna seria, czyli książki i trole.
Pierwsze trzy zrobione we Fjaerland Norweskim mieście książek, gdzie na jednego mieszkańca przypada najwięcej książek. Znajduje się tam 12 księgarni i antykwariatów. Książki można kupić między innymi na przydrożnych straganach. Na każdej z książek napisana jest cena, odliczoną kwotę trzeba wrzucić do puszki i wziąć wybrany egzemplarz.
Pozostałe trzy pokazują jedną z najbardziej znanych atrakcji turystycznych Trollstigen, czyli drabina troli. Droga ta wije się serpentyną w dół z wysokości ok. 1000 m n.p.m. Z góry spływa rzeka, która spada malowniczym wodospadem.
W końcu po tylu miesiącach, które upłynęły od powrotu z Norwegii zawzięłam się i dokończyłam obrabianie norweskich kadrów, więc jeszcze chwilę Was pomęczę tym tematem.
Kontynuując przerwany temat poniżej 3 sympatyczne trolle, które można spotkać na kampingu pod Trollstigen i jeden widoczek
Panorama rewelacje, słońce przebija się przez chmury, fajnie fajnie
Witaj,
74 - świetna !!!
widok... no po prostu zapiera dech w piersiach
Ach 74 ,zobaczyć to na żywca ,extra
Ja chce mieć taki widok za oknem
Dziękuję bardzo za komentarze.
Niniel kto by nie chciał mieć takiego widoku za oknem
Teraz dla odmiany odrobina fauny norweskiej, czyli ptaszory "ustrzelone" na wyspie Runde. Wyspa ta jest norweską Mekką dla fotografów ptaków. Spędziliśmy tam około 24h i skorzystaliśmy przy okazji z jednej z lokalnych atrakcji turystycznych, czyli wypłynęliśmy na rejs dookoła wyspy z przewodnikiem. Wszystkie zdjęcia z tego posta zrobiłam w czasie tego rejsu.
Ptaszki na skałkach super.