Podziel się wrażeniami!
Komentować zacząłem a nie pokazałem nic swojego, więc trzeba to zmienic
Miłego oglądania.
DSC08528i.jpg
DSC08544i.jpg
DSC08576i.jpg
Tadeusz
Nie chcę zapeszyć, ale Anula ma ciągoty do literek i tak na dobrą sprawę to już chyba potrafi wskazać wszystkie bez pomyłek. A przy pomocy kredek lub innych patyczków potrafi ułożyć literki A, N, I i je prawidłowo nazwać. Uwielbia też układać puzzle a ostatnio próbujemy grać w pierwszą planszówkę. oczywiście nic na siłę.
A wracając do fotki to zrobiona Sigmą 18-125 - kolega wygrał wypożyczenie obiektywu w konkursie na zdjęcie tygodnia w portalu Fotopolis i mogę chwilę po testować szkiełko o którym kilka razy myślałem (chyba prawdą jest, że dobre uczynki do nas wracają bo w kolejnym tygodniu wygrał kolejne wypożyczenie ). Moim zdaniem może zastąpić systemowy 16105 - tak więc ja już wiem na jakie szkiełko odkładam Drugim w kolejności jest Sigma150-500. Trzecie już mam.
A poniżej kilka zdjęć "zimowej Warszawy"
- posiadam w/w Sigmę 18-125 i mogę powiedzieć ,że jestem z niej bardzo zadowolony
Anulka
Mała dama córka rośnie jak na drożdżach
Kilka pstryków z oswajania nowej alfy i lampy.
W roli głównej Ania, ktoś wie skąd te maluchy mają taki power?
Fajnie pokazane chwile dorastania (i emocje). Dobre kadry
210 - Shake that
Quartz - dzięki za wizytę i zostawione słowo. Miło, że się podobało.
A teraz zdzisiowy ptaszek - chyba jakaś pliszka
Ładny ptaszek
Sądząc po rudym ogonku to raczej nie pliszka, ale kto wie?
Też nie jestem pewien, ale porównując ze zdjęciem 435 z albumu darika na KKMie wychodzi mi samiczka. No ale mogę się mylić.
PS. Na digarcie dostałem informację, że jest to samiczka kopciuszka zwyczajnego Kopciuszek Phoenicurus ochruros
Wczoraj na chwil kilka wyszło słoneczko:) więc udało się popełnić kilka kadrów, którymi chciałbym się pochwalić.