Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
troche zdjęć z Rzymu powrzucam (ogólnie jestem nie zabardzo zadowolony z nich)
111 chyba troszkę ruszone?
112 można by ciut wyprostować, bo leci ciut na prawo, ale poza tym zdjęcie bardzo ładne
Koloseum na 113 moim zdaniem też fajne, choć może ciutek by rozjasnić?
ale wrzut mi się sam w sobie podoba
Witam
Jak zauważyła Bubu od góry:
-niezbędny statyw albo ISO wyższe
-wyprostować
-środek coś tak wygląda jak zdjęcie przez szkło (szyba samochodowa?).
Jeśli masz czas i warunki warto pokombinować i popstrykać z różnymi ustawieniami na miejscu żeby potem się nie wkurzać na siebie przed monitorem. Nigdy nie wiadomo czy nie jesteś w tym miejscu po raz ostatni i jedynie żal zostaje za utraconym ujęciem.
w kwesti sprostowania zdjęcia są robione na statywie czasy są specjaln ie wydłużone aby postacie niebyły ostre tylko poruszone. zdjecia robie zawsze minimum w dwóch kombinacjach przeważnie wiecej a srodkowe zdjęcie jest robione w podczerwieni a na środku powstał HOTSPOT czy jakoś tak (aktualnie niemam oprogramowania do obróbki pomniejszam w paincie) laptop mamy ledwo co utrzymuje painta Pozdrawiam
Pare z Grottammare (AP)
zabawa makietą nad morzem (prosze o krytyke)
makieta - 10!
jaki jest sens wystawić tutaj zdjęcie jak obejży je jedna osoba (dla porównania w fotogaleri zdjecie dodane 25lipca ma juz ponad 10 wyswietleń) moje do takiej wysokosci niedochodzą po długim czasie MAM GŁUPIE WRAŻENIE ŻE NIKT NIECHCE TUTAJ WCHODZIĆ ANI KOMENTOWAĆ
pare fotek z pokazu sztucznych ogni w dniu rybaka w porcie san benedetto del tronto
121 podoba mi się najbardziej