Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Tadeusz napisał(a):
O, widzisz - mniej artzmu i ludzie walą drzwiami i oknami
Tadeusz napisał(a):
Najbardziej minimal - to są dzieci idące na roraty? coś im sie błyszczy w łapkach ":)
Tadeusz napisał(a):
Chwiejny - typowe, choć czy ja wiem? Ale ja mało po ulicy chodzę
Tadeusz napisał(a):
Czyścioch - OK. Mam dziwne skojarzenia (fotograficzno-artystyczne) w związku z tą fotką. Hmm, ale to może kiedyś przy piwie
kris napisał(a):
domyślam się, że ongisiowe skojarzenie
a co do piwa to luknij na plenerek śląski - żeby Cię nie ominęło
kris napisał(a):
42 cos innego ciekawe minimalistyczne okolice u Ciebie...
jako, że jest to mój 500tny post chciałbym Wam pokazać coś specjalnego. Zdjęcia, które zapadną w mojej pamięci i zajmą wysokie miejsce w moim rankingu zdjęć
No... całkiem, całkiem Ten dziadek w budce to prawie jak za komuny, gdyby tylko obok tego merca nie było
Tramwaj trochę mniej mi podchodzi. Może za mało tematu w temacie?
Mniamniusie
44 jak to nazwał witmann jak za komuny i racja jeszcze jakbys spora kolejke w sklepie sfocił to my......ale podoba Mi sie
45 tramwaj ciekawa forma robienia zdjec jeszcze tak nie potrafie ale bardzo mi sie podoba
Jako ze to Twoj 500 post bardzo udane dzieła (zreszta jak wszystkie) pozdrawiam...
Budka robiąca za wiatę - taka sobie. Tzn. dobre, ale za mało wyrazu (jak na 500)
Natomiast tramwaj - rewelka! Oddaje znakomicie istotę: tramwaj pędzi, motorniczy ostoją spokoju i czasem nie zwraca na na ten szary, zamazany świat przed przednią szybą i walnie w coś co mu na torach zawadza. Brawo!
Jak na 500 post to się wywiazałeś
44 - chyba znam skądś to miejsce Tylko nie powiem gdzie to jest, bo gafę strzele.
45 - najlepsze z tych dwóch Zdjęcie w banie bardzo fajne Ciekawe jaka linia
w 44 no ja nic nie widzę niestety
w 45 tramwaju jest coś takiego hipnotyzującego ...
45. swietne. pierwszy street-kris który mi sie spodobał. mdłe hipnotyczne z klimatem górnośląskiego miasta. gratuluje. na mój gust najlepsza Twoja fotka.