Podziel się wrażeniami!
Tak na początek kilka ważyków
wazyk11.jpg
wazki.jpg
wazka99FR.JPG
Szóstka bardzo na tak - również za tytuł.
Natomiast konsekwentnie http://klubkm.pl/forum/images/smilies/clapping.gif za komara
Florius, tak sobie kiedyś myślałam o naszym wspólnym plenerku... ale jak widzę co ty focisz to mnie zimny pot oblewa. Juz widze jak mnie ciagasz po wszystkich krzaczorach w poszykiwaniu wszelkiego robactwa
doslav, komar w takiej właśnie pozycji leżał sobie na pajęczynce i po prostu nie mogłem sobie fotki podarować
Admin to również pierwsze skojarzenie jakie wpadło mi do głowy po zobaczeniu "potworzaka".
kropka33 spokojnie, potrafię się powstrzymać od ciągania ludzi po krzaczorach, chociaż prawdę mówiąc te ostatnie zrobiłem przy samej drodze
Masz może jakieś konkretne propozycje do obfocenia w Twoich okolicach? Na prawobrzeżu forty i okolice latarni mam dość dobrze "obcykane", ale np. Fort Anioła i inne "lewobrzeżne" atrakcje wciąż czekają na mnie
Jak zawsze dziękuję wszystkim jeszcze raz za odwiedziny
Witam ponownie i zapraszam do zerknięcia na ostatnie osiągnięcia z wycieczki po kanale. Oczywiście kanadyjka odegrała tu duuużą rolę
Że helikoptery nad wodą można czasem spotkać to wiedziałem ale za tego Concorde'a to owacja na stojąco
Ważka pięknie uchwycona, ale i czapelka niczego sobie.
Dzięki Panowie za wizytę
Co do ważki to robiona na ogniskowej 210 (po cropie 315), efekt, który widzicie to prawie 100% powiększenie wycięte z oryginalnego kadru.
Do tego ręczne ostrzenie, bo pomimo obiektywu z jasnością f-2.8 autofocus nie był w stanie nadążyć za nimi
Czapelka złapała się kiedy ją niechcący wypłoszyłem z trzcin i leciała "na z góry upatrzoną pozycję"
Polecam wszystkim zabawę w łapanie latających ważek.
Pozwala sprawdzić jak bardzo jesteście cierpliwi
Witam.
Bardzo ładne zdjęcia,z przyjemnością obejrzałam całą galerię.
Życzę następnych równie udanych
Aniqa dziękuję za odwiedziny
Stargard Szczeciński??
Sąsiadka??