Podziel się wrażeniami!
Witam
Ostatnio w elektromarketach pojawiły się korpusy Sony a7II w atrakcyjnej cenie. Zapytałem w przedstawicielstwie Sony , ale nie przyznają się że to ich dystrybucja. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Ale jakie masz wątpliwości? Jeśli pojawiły się w jakiejś sieci handlowej, to skąd by miała być ta dystrybucja? Rozumiem że masz dylemat natury gwarancji na ewentualny zakup?
Tak, chodzi również o gwarancję chociaż zapewniają że ma standardową 2 lata. Ale też o to czy nie jest to produkt typu refurbed, czyli produkt używany, który zostały całkowicie odnowiony, zarówno pod względem wizualnym, jak i technicznym😀
Pierwsze słyszę żeby Sony wypuszczało wersje refurb swoich aparatów. Serio.
A tak z ciekawości to jaka to cena, którą uznajesz za atrakcyjną? Jakoś nie zauważyłem ostatnio wielkich zmian.
pozdrowienia
Witam
Zaniepokoiło mnie to że przedstawiciel Sony powiedział że nie prowadzą aktualnie dystrybucji Sony A7 II. Na początku pandemii wstrzymano ich produkcję a z ostatnich informacji nic nie było wznowieniu produkcji. Więc skąd wzięły się. Jednak pojawił się ten model w Sony Centre, więc Chyba jest OK Najtańsza oferta 4200 może jednak nie taka niska.
W zeszłym roku cena oscylowała w okolicach 3700-3900 zł
Sony Center daje 3 lata gwarancji