anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Bravia KDL-32U2000

tre711
Początkujący

Sony Bravia KDL-32U2000

Witam.Jestem tu na forum po raz pierwszy.Dlatego prosze potraktowac mnie ulgowo bo nie wiem nawet, czy dobrze trafilem czy powinienem pojsc do forum playstation?Ale rozwine temat. Otoz odkupilem ostatnio telewizor Sony Bravia KDL-32U2000, byl to tv trzeci w domu z ktorego go kupilem a wiec raczej malo uzywany. Glownym jednak celem bylo polaczenie go z konsola PS 3,i tu zaczyna sie problem. Podczas pierwszego podlaczenia kablem HDMI nie bylo widac zadnego odzewu ze strony konsoli tzn.nie ukazal sie ekran startowy.Pomyslalem ze nie dziala HDMI wymienilem na inny i podlaczylem odtwarzacz DVD. Zadzialalo na ekranie pokazaly sie cyferki 1080i cos tam i dziala.Wedlug mnie to znaczy ze gniazdo HDMI i kabel dzialaja. Jednak po przepieciu kabla do konsoli pokazal sie napis 720p cos tam,wszystko dzialalo do momentu kiedy chcialem przelaczyc w konsoli z trybu gry na ustawienia ekran znow zrobil sie czarny i nic nie dziala.Aktualnie konsola dziala z innym malym monitorem a Bravia sluzy do ogladania tv. Szkoda bo mial to byc raczej prezent dla syna za wyniki w szkole.To chyba na tyle licze na jakikolwiek sensowny odzew ,przepraszam za brak polskiej czcionki. Sprobuje pojsc z tym problemem do forum playstation.Bede tu jednak zagladal w nadziei na fachowa odpowiedz.Lacze wyrazy szacunku.

0 ODPOWIEDZI 0