Podziel się wrażeniami!
Witam!
Jestem posiadaczem Notebooka VPC12X9E mam zainstalowany system windows 7 bo tylko pod tym systemem działa prawidłowo czujnik światła od Sony. Pojawiła mi się możliwość upgrade do windowsa 10 i pytanie moje jest następujące czy po aktualizacji do windowsa 10 czujnik światła bedzie działał prawidłowo? Czy firma Sony wypuści nowy sterownik pod windows 8.1/ 10 ? Proszę o odpowiedź czy mogę aktualizować system do windowsa 10. Z góry dziękuję za wszyskie porady i odpowiedzi 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Teoretycznie jest to aktualizacja, więc jest szansa że wszystko będzie ok, ale gwarancji nie ma.
Ja bym aktualizował, szczególnie że po jej wykonaniu, w razie problemów, możesz łatwo przywrócić system do stanu sprzed aktualizacji.
Teoretycznie jest to aktualizacja, więc jest szansa że wszystko będzie ok, ale gwarancji nie ma.
Ja bym aktualizował, szczególnie że po jej wykonaniu, w razie problemów, możesz łatwo przywrócić system do stanu sprzed aktualizacji.
Aktualizacja nic nie pomogła 😞 słabe to jest ze strony Sony że przy takim sprzęcie nie można instalować najnowszego oprogramowania.Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam