anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z klawiszem funkcyjnym

portamrs
Nowicjusz

Problem z klawiszem funkcyjnym

Hej!

Ostatnio musiałam przestawić mój komputer na czysty rozruch, bo miałam problem z instalatorem windows. Niestety od tego czasu nie do końca działa mi klawisz funkcyjny Fn: mogę nim zmienić głośność (jednak jest bardziej "czuły" i zmienia ją bardzo powoli), aczkolwiek nie pokazuje mi wtedy grafiki (zazwyczaj na dole ekranu pokazywał się pasek ze skalą głośności-teraz go nie ma), ale co mnie bardziej irytuje to to, że nie mogę w ogóle przy jego pomocy zmienić jasności ekranu- nie ma ani paska ani różnicy w jasności ekranu. Żeby to zrobić muszę wejść stricte w ustawienia ekranu. Czy ma ktoś pomysł na to czemu tak się stało i jak mogę to naprawić?

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Mój laptop to : Sony Vaio VPCEH 2D1E, system: Windows 7, sterowniki do klawiatury są aktualne, przed chwilą dosłownie zaktualizowałam bios

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za zapytanie. W przypadku sprzętu VAIO należy kontaktować się z Sony Electronics.

Poniższy link prowadzi do supportu urządzeń VAIO

https://www.sony.co.uk/support/en/hub/prd-comp-vaio

Należy odnaleźć swoje urządzenie krok po kroku. Na docelowej stronie modelu znajdują się pomocne dane techniczne/instruckje/FAQ oraz formularz kontaktowowy do pomocy technicznej dla sprzętu VAIO.

Pozdrawiamy, zespół Sony.