Podziel się wrażeniami!
Dawno nic w nie pokazywałam w Internecie, więc mam troszkę zaległości.
Na początek sesja na łódzkich targach Film Video Foto
Patrycja i Kamil
PICT8033-1.jpg
moczydło super - ideał normalnie, klimacik powala
i 9 i 20 też, mimo iż faktycznie ciut leci ale i tak baaaardzo mi się podoba
Dziękuję Wam bardzo za wizytę i komentarze.
Dośku niestety bateria była niekompletna Mnie również ostatnie najbardziej podoba się z serii armatniej.
Ostatnie zdjęcie z tego wypadu, czyli fontanna w Pułtusku.
fontanna jakas taka mala-prosze o wiekszy wrzut-bo ten mały na pierwszy rzut przeostrzony
A mi się fontanna podoba
Z wcześniejszych to, że Kaczeniec robi fotki i to całkiem całkiem to wiedziałem, ale że Grześ to tylko słyszałem
Obiecywałam i obiecywałam niektórym i oto są: foty z urlopu w Norwegii. Niesamowity kraj dla miłośników krajobrazu, czyli np. mnie Przez 2 tygodnie przejechaliśmy prawie 4500km. Zobaczyliśmy sporo, a na jeszcze więcej nie wystarczyło czasu. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam wrócę.
27 było by fajne z innym kadrowaniem (szkoda, że foto tak w środku przecięte)
ale 28 bardzo mi się podoba
Nie potknelas sie o...Szczupica przypadkiem?
Nie. W Norwegii byłam od 2 do 16 czerwca.
Część użytkowników widziała już niektóre zdjęcia z Norwegii w innym miejscu, więc postanowiłam pokazać kilka kadrów dotychczas nie publikowanych.
Dla odmiany Lofoty. Jest to grupa wysp wcinająca się w Morze Norweskie. Dotarliśmy na nie płynąc promem z Bodo do Moskenes. Zdjęcia są w większości zrobione w miejscowości o dźwięcznej nazwie Å lub jego okolicach. W tym przypadku dobrze, że fotografia nie może przenosić zapachów. Lofoty pachną rybą, a dokładnie sztokfiszem, czyli suszonym na wietrze dorszem. Są one głównym towarem eksportowym Lofotów. Większość produkcji wysyłana jest między innymi do Włoch gdzie po namoczeniu są przysmakiem. Zaś wysuszone łby są wysyłane do Afryki. Ryby wieszane są na drewnianych konstrukcjach i schnąć tworzą groteskowe karykatury ryb. Z daleka suszarnie tworzą malownicze widoki doskonale wpisujące się (jak wszystko w Norwegii) okoliczny krajobraz.
Małgosiu, ciekawie piszesz o tych rybach, ale 31 - kiepściutkie. Poruszone - nie widać detali..