Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
shprot, krzys1977, dzięki "Sesja" to kilkuminutowy spontan, w przerwie między deszczem, a ulewą
Wiem, ale musiałęm otworzyć te drzwi - za nimi był... no, bałaganshprot napisał(a):
zawiasy i klamka walą po oczach
To tak, jak ja Krzychu, ale czasem trzeba jakiś popełnićkrzys1977 napisał(a):
Na portretach Tadziu to ja się nie znam.
19. Jak dla mnie OK.
29. Ja bym rozjaśnił takie ponure, ale to może być też wina mojego monitora.
Ale ja się nie znam na portretach.
Krzysiu, obrabiane na netbooku... U mnie jest jasne i radosne Ale dopiero w domu będę wiedział, jak jest naprawdę
Na portretach to ja się nie znam, więc po chłopskiemu - z fotek 29 najbardziej mnie się podoba.
Rutek
Dwa nieportretowe
Widokówka - pijąc piwko nad zatoczką... hmmm..., nie wiem co z fotką zrobiłeś Tadeusz , ale mnie się podoba (czyżby suwaczki poszły w ruch).
lubię takie zatoczki
Z tym postatnim, to trochę przesadziłeś Tadeuszu
No właśnie - woda wylała mi się z lewej strony monitora, ostro leci w lewo... No i dwa, dramatyczne niebo, dlaczego nie ale z kontrastem mogłeś się bliżej zatrzymać i przyjrzyj się horyzontowi z lewej, zbyt mocno odcina się od nieba i dodatkowo tam w drzewach są jakieś białe plamki, podobnie z prawej blisko krawędzi. Wygląda jakbyś zrobił fotomontaż No i szkoda, że z krawędzi dolnej wyrasta łódka, latarnia, drzewa, lepiej by było jednak pokazać je w całości.
Ładne miejsce.
Jeszcze do wcześniejszego, tj. "żwirownia 3" jeżeli będziesz miał okazję być tam jeszcze, to zabierz jakieś tele i spróbuj sfotografować same schody, kontrastowe niebiesko-żółte kolory i wyraźny rytm mogą dać po położeniu bardzo fajną, rytmiczną abstrakcję (ale ja mam może spaczone spojrzenie nakierowane na wyszukiwanie takich części różnych budowli i urządzeń)
Panie Tadeuszu widokówka rewelacyjna , aż chciałbym się tam znaleźć .
Ja mam podobne zdanie jak Tommy - niebo wygląda jak nie z tej bajki, wkleiłeś?