Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
Dziękuję wszystkim za wizytę, i miłe słowa, i za krytykę
Od lat obiecuję sobie, że pofocę żabki w okresie godowym i.. zazwyczaj przypominam sobie zbyt późno o tym. W tym roku wiosna wygląda na spóźnioną, więc może...
Wczoraj wieczorem odwiedziłem znajomy stawek, niestety tylko jedno zdjęcie jako tako nadaje się do publikacji.
We wtorek znów się wybiorę - problem w tym, że żabki rozpoczynają pokazy i koncert o zachodzie słońca, a ja mam tylko krótki i ciemny obiektyw... (kitowy SAL55-200)aba 1.jpg
Parkowy zachodzik (wg pewnego portalu, nie da się tym obiektywem robić zdjęć pod światło, ze słońcem w kadrze szczególnie - strasznie blikuje, bo ma złe powłoki i za dużo soczewek...)
Hej Tadziu
Według mnie zbyt mocne nasycenie kolorów
A mnie takie ustawia, ale mi często mówią, że przesycam zdjęcia
Bartku, Darku
Każdego nie da się zadowolić nie lubię zbyt przesyconych, To zdjęcie tak właśnie widziałem... (może od długotrwałego wpatrywania się w mroczny żabi stawek...?) i takie ma być
Fajny żabolek i ostatnie mewy też
Trochę się przykurzyło, więc ogniście na powitanie jesieni (choć zdjęcie wiosenne...)
Wprawdzie nie mam "hiltona", jak Mitech, ale z okna samochodu też da się myszorka złowić (choć nie z tak bliska).
A na koniec chyba ostatni tegoroczny
Drugi myszak mimo ostrego słońca
Witaj Tadeusz, dawno mnie nie było na forum. To czas może nadrobić zaległości.
zdjęcia żabolek i zachodzik tak jak Barek może ciut za duże nasycenie, ale tylko minimalnie bym zmniejszył i zachodzik minimalnie kontrast zwiększył.
Fajerwerki bardzo fajne no i myszołów bardzo udany.
3 ostatnie fajne
najlepszy dla mnie myszor z pierwszego zdjęcia