Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Witam dla Mnie ( a wiesz ze ze mnie profesjonalista jak z koziej du.. traba ) 19 i 20 super w 20 podoba mi sie uchwycenie jej piegusnej cery fajnie
Ps lubujesz sie w portrecikach? tak tylko z ciekawosci pytam
paulina napisał(a):
Witam dla Mnie
paulina napisał(a):
Ps lubujesz sie w portrecikach? tak tylko z ciekawosci pytam
postaram sie
narazie bede bierna w komentarzach popatrze i poczytam co inni maja do powiedzenia w sprawie twoich fotek (moze Andi ma racje.....?)
przyznam sie ze milo je sie oglada powodzenia i zycze Ci sukcesow fajnie bedzie moc sie pochwalic ze znam swiatowej klasy mistrza aparatu krisa-przesadziłam ? raczej nie!!!
paulina napisał(a):
fajnie bedzie moc sie pochwalic ze znam swiatowej klasy mistrza aparatu krisa-przesadziłam ? raczej nie!!!
A co! A ja Ci napiszę
18a - podoba mi się (nie wiem co bardziej dziewczyna czy jej portret ). Nasunęło mi jeden pomysł i spróbuje go zrealizować.
19a - zdjątko "fajoskie" ale jakioś tak "pulpitowo" (znaczy się z ekranu komputera) wykadrowane. Do mnie bardziej przemówiłoby np. w kwadratowym kadrze ale to jest mój subiektywny odbiór.
20a - a to mi się najbardziej podoba (pewnie dlatego, że kolorowe a mam dość szarzyzny za oknem i słońca mi trzeba).
Ogólnie bardzo pozytywny odbiór tych trzech prac.
JJP
kris napisał(a):
mam prośbę - interpunkcja fajna sprawa
Tadeusz napisał(a):
Może boa mógłby się przyczepić....
A ja Kris może będę miał tylko pytanie (bo komentować to mi nawet nie wypada bo cóż mogę powiedzieć tylko jedno... świetne )
Ok Kris powiedz mi jak to jest z tym kadrowaniem portretów czy jak obetnę kawałek modela to jest Ok czy nie Ok
no portret dla mnie to raczej sama twarz więc czy chcesz czy nie - musisz ściąć
a na poważniej - gdzieś dawno temu czytałem, że jak już ścinamy to na stawach (czyli podobni lepiej ciąć na kolanie niż łydce)
ale dawno odszedłem od takiego toku.....tnę jak chcę, a lubię ciąć :smileytwisted:
....a więc tnijmy Panowie ... tnijmy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/cheers.gif
Ok rozumiem