Podziel się wrażeniami!
Wstawiam swoje fotki na krytykę i uwagi zaczynam dopiero przygodę z lustrzanka cyfrowa zdjęcia są robione Alfa 200
Dzięki wszystkim za odwiedzinki skromej galeri
zolw napisał(a):
Jakoś zdjęcia z Skayway`a do mnie nie przemawiają.
nie no po nim to jakoś nie widać
jareklubicz napisał(a):
bo tak naprawde zdjęcia nie oddają tego wszystkiego co się tam działo to trzeba było zobaczyć na własne ślepki
Moja ulubiona modelka w basenie
nie wiem dlaczego, ale żadne z tych fotografii nie przemawia do mnie... sam nie wiem... i nie piszę tego złośliwie, naprawdę!
wszystkie są super ale 101 podoba mi sie najbardziej
101. gdyby nie to dmuchane i czerwone za nią byłoby na ale, że jest to coś to tylko
szkoda tego trochę, dzieci szybko rosną...
Przychylałbym się do dejmien'a. Czegoś mi brakuje w tych zdjęciach...
ale czego??skoro już tak piszecie to chciałbym wiedzieć czego bo łatwo jest napisać że "czegoś tu brakuje " ale wydaje mi się że trzeba to jakoś uzasadnić od tego chyba jest forum nie wszyscy są tu zawodowcami ja się uczę wiec rady jak najbardziej wskazaneCreatoor napisał(a):
Przychylałbym się do dejmien'a. Czegoś mi brakuje w tych zdjęciach..
to jest crop ze zdjecia poniżej zamieszczam orginałTomek69N napisał(a):
101. gdyby nie to dmuchane i czerwone za nią byłoby na ale, że jest to coś to tylko
oryginał mi się bardziej podoba, jest jakiś pełniejszy modelkę masz zacną Jarku, więc korzytaj, póki jest na tyle mała że nie marudzi że 'tu źle wyszłam, a tu mi włosy wiatr zawiał i brzydko odstają, tu mam głupio przyrużone oczy, tu za bardzo zaciśnięte usta...'