Podziel się wrażeniami!
Tak na początek kilka ważyków
wazyk11.jpg
wazki.jpg
wazka99FR.JPG
Witam Florius
Kwiatuszek jak zgrabnie okreslił Starosta pieknie uchwycony dla Mnie bomba
Słonce w pioropuszu chmur nie bede sie rozpisywac ekstra...
szalone niebo tez niczego sobie...
Panoramki sympatyczne. A kwiatuszek wygląda dokładnie tak jak to sobie wyobrażałem.Brawo.
Możesz coś napisać o używanym sprzęcie makro?
Paulina, Starosta cieszę się, że się wam podoba
sadam na cały sprzęt składa się przejściówka na M42, mieszek i HELIOS 44M-4
Dorabiam jeszcze tą diodową pierścieniówkę, ale póki robalków nie ma to się nie spieszy
Cieszę się, że trafiłem z przebiśniegiem w Twoje wyobrażenie
Lądowania - świetne.....tzn technicznie jeszcze im brak, ale wiem ile się trzeba natrudzić (fart ) by taki moment złapać
"wiosna" - za ciemno
one są białe, a nie szare
a sprzęt masz fajny - podobny do Szwendakowej broni
Kris miło, że zajrzałeś
Co do lądowań to oczywiście fart, ze względu chociażby na opóźnienie reakcji aparatu na wciśnięcie spustu
Na przebiśniegu nie chciałem tracić wzoru na płatku, a tu o przepalenie nie trudno
Co do sprzętu, to też używam "fotosnajpera"
Czas na kilka zwierzątek żeby nie było, że tylko zielsko fotografuję
netoperek kapitalny bardzo fajne zdjęcie
sarenka też niczego sobie ale łyso za nią
jelonek coś nie za bardzo ostry
Koziołek i nietoperz są fajne.
Sarenka niestety nie bardzo - złamany słup w kadrze ( no ja wiem, że się zwierzyna adoptuje do warunków ale chyba warto ją pokazywać w piękniejszym otoczeniu ) i przede wszystkim słoneczko było po niewłaściwej stronie bo jej prawie nie widać. Widać tyko jej zarys.
Słoneczko fakt nie pomogło
Co do złamanego słupa to miał to być po prostu obraz zniszczeń i biedna zagubiona w
nim sarna, zastanawiająca się co też ludzie uczynili z jej krainą
jeśli mogę dorzucić swoje zupełnie amatorski 3 grosze, to właśnie tak to zdjęcie odebrałam.
Sarenka stoi i patrzy ze smutkiem czy tez zdziwieniem na miejsce które było jej lasem... a ten słup to tak jak jej złamany los... Mnie się podoba. Jedynie ta mokra sierść sarny przeszkadza, przygladalam się co to jest, myslałam że to efekt obróbki czy cuś